top of page
Over Ons

Medinet.tv

Medinet.tv is een informatief platform met tips, getuigenissen en video’s voor mensen met een chronische aandoening en hun omgeving. Want meer weten is beter leven met je ziekte.

Het team

T. +32 476 205508

Karl Wouters
  • LinkedIn

Communicatiedeskundige en mede-initiatiefnemer van medinet.tv. Beroepsmatig actief binnen het kader van Disease Management programma’s voor patiënten met HIV/AIDS en Tuberculose in Afrika. 
Karl verzorgde eveneens de communicatiestrategie en uitvoering voor Europese onderzoeksprojecten (Innovative Medicines Initiative) rond o.a. de ziekte van Alzheimer en het Ebola virus.
Hij maakt veel gebruik van video’s en heeft meer dan 100 interviews afgenomen van patiënten, medici, onderzoekers, beleidsmakers, … in Afrika, het Midden Oosten, India en Europa.
Karl is Germanist van opleiding en heeft nadien gestudeerd aan de New York University en de Vlerick Management School.

T. +32 475 531441

Farid Khetouta
  • LinkedIn
  • Twitter

Farid heeft een opleiding Dieet en Voedingsleer achter de rug. Al snel koos hij een ander pad en is ondertussen al meer dan 25 jaar actief in de audiovisuele sector. Hij produceerde tientallen video's en formats voor heel uiteenlopende bedrijven en tv-stations. Gaande van eenvoudige video interviews, animaties, corporate video's tot lifestyle TV magazines, commercials en infomercials, …
Farid leidt een team van bijna 50 av-professionals, en stond in voor meer dan 5000 uren tv-programma's en video content, waarvan sommige prijzen behaalden.

bottom of page